Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det här sättet att servera sallad (i portionsstora sallatsskålar) passar väldigt bra på buffé. Men det går också bra att servera salladen upplagd i en serveringsskål.
Ansa och skär gurkan i små bitar. Ansa rädisorna, men låt gärna en bit av blasten sitta kvar. Dela rädisorna. Dela, kärna ur, gröp ur och skär avokadoköttet i bitar.
Värm smör och olja i en stekpanna till det börjar fräsa. Lägg i gurka och rädisa och fräs cirka 1 minut. Tillsätt avokado och fräs cirka ½ minut. Salta, peppra och ringla över honungen.
Ta stekpannan av värmen. Toppa det frästa med smulad fetaost, dill och nötter. Fördela salladen i sallatsskålarna. Servera med oljan vid sidan av.
Recept från Mitt kök