Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vegansk tacos med oumph, rödkål och avokadodressing. Oumph, som görs på sojabönor, hittar du i frysdisken i matbutikerna. Här steks den gyllenbrun och toppas med en avokadodressing.
Lägg upp salladsbladen på en stor bricka eller ett fat.
Strimla eller hyvla rödkålen fint. Skala och skär papayan i tärningar. Skala och skär avokadon i tärningar.
Stek oumph i olja på medelvärme tills den börjar bli gyllenbrun. Strö över fajitaskryddan.
Lägg rödkål, papaya, avokado och oumph i salladsbladen. Lägg på avokadosås och strö över nötterna.
Avokadodressing: Skala och kärna ur avokadon.
Mixa avokadon och vitlöken, tillsätt sojayoghurt. Smaka av med salt och peppar.
Servera salladstacosen med ärtskott.
Recept från Mitt kök