Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Salladsskålar med böckling och löjrom

En matig kräm med potatis, böckling och ägg serveras i små salladsblad med löjrom på toppen.

Salladsskålar med böckling och löjrom
Salladsskålar med böckling och löjrom
Salladsskålar med böckling och löjrom
Foto: Thomas Carlén

Ingredienser

  • 2 mskcrème fraiche
  • 1 mskfärskost
  • 1 stböckling- rensad
  • 1 stpotatis- kokt
  • 1 stägg- kokt
  • 1 mskgräslök- hackad
  • 12 tskpepparrot- riven, efter smak
  • salt
  • peppar
  • 100150 glöjrom
  • 8 stsalladsblad
  • krasse

Gör så här

  1. Rör ihop crème fraiche och färskost.

  2. Tärna potatis och ägg fint. Blanda ner det i kräm med böckling och gräslök. Smaka av med pepparrot, salt och peppar.

  3. Fördela röran i sköljda salladsblad och toppa med löjrom efter tycke. Avsluta med nyklippt krasse.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök