Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fräsch sallad med varmrökt lax på en bädd av späd sparris, rucola och babyspenat. Strö över pistaschnötter och servera med en krämig citron- och spenatmajonnäs.
Citron- och spenatmajonnäs: Mixa ihop alla ingredienserna till citron- och spenatmajonnäsen.
Salladen: Koka äggen 7 minuter och spola av med kallt vatten.
Blanda rucola och spenat och lägg upp på ett fat eller på tallrikar.
Dela broccolin i små buketter och skiva stocken tunt. Lägg på tallrikarna.
Koka sparrisen ett par minuter i lättsaltat vatten och häll av vattnet.
Lägg sparrisen och laxen på faten.
Garnera med citronklyftor och strö över pistaschnötter, flingsalt och peppar.
Skala och dela äggen och lägg på salladen.
Servering: Servera med salladen med citron- och spenatmajonnäs.
Recept från Mitt kök