Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sallad med rädisor & borlotti­bönor


Med borlottibönor blir den somriga salladen extra matig.

Sallad med rädisor & borlotti­bönor
Sallad med rädisor & borlotti­bönor
Sallad med rädisor & borlotti­bönor

FOTOGRAF ANN-CHARLOTTE FÄGERLIND

Ingredienser

  • 400 gborlottibönor- cirka kokta (finns på burk)
  • 2 knipporrädisor
  • 1rödlök
  • 300 gsalladsblad- cirka blandade
  • 5 mskrapsolja
  • 3 mskrödvinsvinäger
  • 2 mskbalsamvinäger
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Tvätta och skiva rädisor. Skala och skiva lök mycket tunt. Varva salladsblad, bönor, rädisor och röd lök.

  2. Blanda rapsolja och vinäger. Smaka av med salt och peppa. Ringla vinägretten över salladen.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök