Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Manchego är en spansk lagrad fårost (hårdost) som lagras i minst 3 månader. Smaken varierar från mild till skarp beroende på hur länge den lagrats.
Skala och skär rotsellerin i cmstora tärningar. Bryn dem i olivolja i het stekpanna runt om, minska värmen och stek tills de är mjuka, ca 5 min. Dra av stekpannan. Salta och peppra.
Skär osten i tärningar. Rosta pistaschnötterna i torr stekpanna. Vispa ihop ingredienserna till vinägretten. 3.Blanda rotselleri, ost och nötter i en skål. Häll över vinägrettsåsen och blanda försiktigt. Servera som en osträtt efter huvudrätten.