Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kycklingsallad med blomkål och dill

Kycklingsallad med blomkål och dill
Kycklingsallad med blomkål och dill
Kycklingsallad med blomkål och dill
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 1 huvudromansallad
  • 0,5 huvudblomkål-
  • 1bananschalottenlök
  • 2 dldill- plockad
  • 0,5grillad kyckling
  • 1 dlmajonnäs
  • 1 mskättiksprit
  • 1 tsksocker
  • 1 tskdillfrön- krossade
  • salt

Gör så här

  1. Riv ned salladen i mindre bitar och hyvla blomkålen tunt.

  2. Skär löken i tunna ringar.

  3. Plocka kycklingen i mindre bitar.

  4. Hacka hälften av dillen fint.

  5. Blanda samman majonnäs med ättika, dillfrön, socker och dill, rör ihop till en dressing.

  6. Blanda sedan alla ingredienser i en skål och smaka av med salt.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök