Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Frodig sallad som passar till alla julbufféns rätter. Taleggioosten kan du byta ut mot gorgonzola eller annan grönmögelost om du inte hittar taleggio i din butik.
Halvera och kärna ur äpplena. Skär dem i tunna klyftor och blanda med citronsaften.
Skala apelsinerna med kniv så att det vita kommer bort. Skär ut hinnfria klyftor.
Skär bort den grova mittsträngen på grönkålen och riv kålen i bitar. Krama grönkålen med olja så att den blir mjuk.
Strimla aprikoserna. Peta ut kärnorna ur granatäpplet, enklast om man håller det under vattnet i en skål så stänker det inte.
Skiva fikon och ost. Lägg allting på ett fat och toppa med valnötter.
Dressing: Rör samman crème fraiche, senap och honung. Krydda med salt. Servera dressingen till salladen.