Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lägg betorna i iskallt vatten direkt efter kokning så lossnar skalet lätt, då är det oftast bara att dra av det.
Koka rödbetor och gulbetor mjuka i lättsaltat vatten. Använd separata kastruller eftersom rödbetorna färgar av sig.
Kyl betorna i kallt vatten och dra bort skalet. Halvera små betor och skär de stora i tjocka skivor. Ansa haricots vertsen.
Blanda rödbetor, gulbetor och haricots verts med 3 msk olja.
Grilla grönsakerna tills de är varma och har fått fin färg. Använd gärna en grillkorg så minskar risken att grönsakerna ramlar emellan på grillgallret.
Lägg de grillade grönsakerna på ett fat med spenat. Ringla över vinäger, 1 msk olja och krydda med flingsalt och peppar. Garnera med krasse.