Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Prova att smula en god getost över salladen!
Börja med chilimajonnäsen. Mixa olja och chili med en stavmixer tills du får en jämn kräm.
Vispa ihop äggulan med vinäger och senap. Börja vispa i chilioljan i en tunn stråle. Öka mängden olja tills krämen tjocknat. Smaka av med salt.
Skiva potatisen på längden. Ansa och dela salladslöken på hälften. Halvera majsen. Ringla över olivolja ,salt och peppar. Grilla tills potatisen är mjuk och grönsakerna krispiga.
Servera potatisen med grönsakerna och klicka ut majonnäsen och toppa med vattenkrasse.
Recept från Mitt kök