Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Servera den här salladen med röda linser, krämig chilidressing och krutonger.
Baguettekrutonger: Värm ugnen till 200 grader. Lägg brödskivorna på en plåt med bakplåtspapper.
Pensla skivorna med olivolja blandad med riven vitlök. Salta lätt.
Rosta i mitten av ugnen tills de får fin färg, cirka 5 minuter. Låt svalna på galler.
Dressing: Dela och kärna ur chilin. Lägg den i en bägare med gräddfil, majonnäs, olja, vinäger, kycklingfond och mixa till en slät dressing med en mixerstav.
Smaka av med salt och peppar. Häll upp i flaska och ställ i kylen till serveringen.
Pensla tunnskivade kycklingfiléer med olja. Salta och krydda med peppar och BBQ & grill mesquite kryddkvarn.
Grilla i het grillpanna, cirka 2 minuter per sida.
Lägg upp hjärtsallad, spenat, tomater, linser och grillad kyckling på tallrikar.
Servera med baguettekrutonger och dressing. Garnera med rostade pinjenötter och persilja.
Recept från Mitt kök