Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Varianter på den här salladen finns nästan alltid på de franska brasserierna. Potatisen gör salladen ordentligt matig och getostbröden bidrar till ”det där lilla extra”.
Dressing: Blanda senap och vinäger. Vispa ner oljan lite i taget i en tunn stråle sedan vatten, honung, salt och peppar.
Skär potatisen i mindre bitar och lägg dem i dressingen.
Sätt ugnen på 250°. Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper. Fördela getosten på brödskivorna och gratinera högt upp i ugnen 5-7 min. Kontrollera då och då så att de inte bränns.
Blanda alla ingredienserna till salladen. Servera salladen med getostbröden. Garnera gärna med rosmarin.