Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sallad med getost, farro och rödvinbärsdressing innehåller farro som säljs bland annat av varumärket Zeta men går bra att byta ut mot annat matvete. Salladsfrömixen är en färdig blandning och säljs bland annat av Ica.
Koka grynen enligt anvisning på förpackningen. Kyl ner.
Dressing: Vispa ihop vinbär (spara lite till garnering), olja, vinäger, honung och senap. Krydda med salt och peppar.
Koka haricots verts och edamamebönor i lättsaltat vatten ca 3 min. Kyl i kallt vatten.
Rosta fröna i en torr stekpanna. Grovhacka dem och lägg på en tallrik. Repa blommorna och blanda med fröna. Vänd ostskivorna i honung och doppa sedan i frö- och blomblandningen.
Vänd ihop grynen med lite av dressingen. Varva grynen med sallad, grönkål och bönor. Toppa med ostskivorna. Servera med extra dressing.