Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Härlig höstsallad som kan serveras som hel rätt med surdegsbröd att suga upp den goda balsamico-dressingen med eller som förrätt.
Dressing: Vispa ihop balsamico, honung och citron. Tillsätt oljan i en fin stråle. Smaka av med salt och peppar.
Blanda salladsskotten med lite av dressingen och fördela på tallrikar.
Ansa och skär fikonen i klyftor. Smula osten grovt. Lägg fikon, ost och skinka på salladen. Salta och peppra.
Stek nötterna i smör ca 1 minut. Ringla över honung och strö på salt. Skaka pannan.
Skeda resten av dressingen på salladen och toppa med de varma nötterna. Servera genast.