Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på salata (sallad med pitabröd). En saftig sallad som får smak och färg av skurna grönsaker och rostat pitabröd.
Skala och finhacka rödlöken. Skala och pressa vitlöken. Skär gurka, tomater och urkärnad paprika i mindre bitar.
Blanda örter, citronsaft och 3 msk olja och häll över salladen. Blanda väl. Låt salladen stå i kylen ca 20 min före servering.
Skär pitabrödet i små bitar och rosta det i en stekpanna med 3 msk olja. Blanda brödet med salladen precis före servering. Strö över sumaken. Krydda med salt och peppar.
Recept Ebru Kelebek