Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Goda och matiga måltidsmuffins med salami och lök. Servera dem till en soppa och middagen blir komplett.
Sätt ugnen på 225 grader.
Vispa upp ägg, filmjölk, rapsolja och ost i en skål.
Blanda dinkelsikt, havregryn, bakpulver och salt i en bunke och vänd ner detta i äggblandningen. Rör försiktigt ihop till en jämn smet.
Strimla purjolöken och salamin och vänd ner detta i smeten.
Ställ ut stadiga muffinsformar på en plåt eller fördela pappersformar i en muffinsplåt och fyll dem till drygt hälften med smet.
Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 25 minuter. Låt svalna på galler.
Recept från Mitt kök