Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Saftiga cupcakes bakade av majsmjöl blir saftiga och passar även glutenintoleranta. Kontrollera att strösslet inte innehåller gluten.
Sätt ugnen på 225°. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda alla torra ingredienser samt citronskal i en skål.
Rör ner smör och majsmjölsblandningen i äggvispet. Blanda väl och fördela smeten i muffinsformar (normalstora) ställda i en muffinsplåt.
Grädda mitt i ugnen 10–12 min. Låt cupcakesen kallna innan de garneras.
Vispa grädde och färskost till en slät kräm. Tillsätt florsockret och rör krämen slät. Spritsa krämen på cupcakesen och strö över strössel.