Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Slaka gärna fänkålen innan den vänds ner i salladen genom att blanda finstrimlad fänkål med lite salt och krama ur vätskan.
Tillaga quinoan enligt förpackningens anvisning.
Dela och kärna ur avokadorna. Gröp ur och skär fruktköttet i bitar. Skala och strimla löken. Halvera tomaterna. Ansa och finstrimla fänkål och sockerärter. Strimla gurkan.
Blanda senap, honung, citron- och apelsinsaft i en skål. Tillsätt oljan droppvis under vispning. Smaka av med salt och peppar.
Blanda ner hälften av dressingen i de strimlade grön- sakerna, spara resten till servering. Vänd ner avokado, lök, tomater och repade basilikablad. Ta bort skinnet från laxen och dela den i mindre bitar. Blanda laxen med grönsakerna. Tillsätt oliver.
Fördela quinoan i tallrikar. Lägg på salladen. Peppra. Servera med dressing vid sidan av.