Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Saffransris med koriander

Saffransris med koriander passar till många indiska rätter. Saffran och koriander sätter såväl färg som smak på riset. 

Saffransris med koriander
Saffransris med koriander
Saffransris med koriander
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 5 dlbasmatiris
  • 10 dlvatten
  • 1 påsesaffran- (0,5 g)
  • 1 tsksalt
  • 2 dledamamebönor- frysta
  • 1 krukakoriander

Gör så här

  1. Koka upp vattnet med saffran och salt. Tillsätt riset och koka enligt anvisning på förpackningen.

  2. Låt de frysta edamamebönorna få ett snabbt uppkok enligt anvisning på förpackningen och blanda ner edamamebönorna och korianderbladen i riset.

Vad tyckte du om receptet?