Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sabayonne med mango och hallon

Sabayonne med mango och hallon
Sabayonne med mango och hallon
Sabayonne med mango och hallon
THOMAS CARLÉN

Ingredienser

  • 250 ghallon- och ­mangotärningar

Sabayonne

  • 4 storaäggulor
  • 4 mskströsocker
  • 4 mskapelsinsaft- pressad eller sött vitt vin

Garnering

  • 25 gmandelspån- rostat

Gör så här

  1. Lägg mango och hallon i ­dessertglas. Vispa äggulor, socker och apelsinsaft i en ­rostfri kastrull över kokande vattenbad­, tills det blivit ett tjockt fluffigt skum.

  2. Skeda äggskummet över hallon och mango. Garnera med rostat mandelspån. Servera genast!

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök