Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rydbergs köttbullar är en variant på den klassiska rätten Biff Rydberg. Biffen är utbytt mot det som är kvar av julens köttbullar. Gott med en kall julöl eller julmust till.
Tärna potatisen. Stek den gyllenbrun i 1 msk smör.
Skala och skiva löken. Stek den mjuk i 2 msk smör. Stek köttbullarna i 1 msk smör.
Crème: Vispa grädden och blanda den med senap.
Kål: Strimla kålen. Stek den mjuk i 1 msk smör. Krydda med salt.
Lägg potatis, lök och köttbullar i grupper på tallrikar. Lägg på kål och äggulor. Strö över flingsalt och peppar. Servera senapscrèmen i en skål vid sidan om.