Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kryddig chorizo, getost, spenat och nötter sätter verkligen piff på riset.
Fräs lök och vitlök sakta i olivolja. Tillsätt ris, vin och vatten. Koka riset under lock enligt förpackningen. Blanda i fonden mot slutet av kok-tiden. Låt riset ånga av.
Putsa och stek kycklingfiléerna i olivolja, cirka 3 minuter per sida. Krydda med salt och peppar. Varmhåll kycklingen under folie och skär i skivor vid servering.
Skär korven i slantar och stek i olivolja. Låt rinna av på hushållspapper.
Vänd ner kyckling, korv och spenat i riset. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp och smula över ost och strö på nötter.
Recept från Mitt kök