Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 24g
Protein: 20g
Kolhydrater: 65g
Rotselleristroganoff med pasta är en god vardagsmiddagsrätt. Rotsellerin får en mild god smak när den kokas i gräddsåsen.
Skala och skär rotsellerin i smala stavar. Skala och strimla lök och vitlök. Stek rotselleri, lök och vitlök i 2 msk olja ca 3 min. Tillsätt grädde, tomatpuré och senap. Krydda med paprikapulver, 1 tsk salt och 1 krm peppar. Låt koka ca 5 min.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och riv parmesanosten.
Servera stroganoffen med pasta, parmesanost och sallad.