Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gör remouladen i god tid så att rotsellerin mjuknar lite i majonnäsen och smakerna mognar. Den som vill kan smaksätta remouladen med lite senap eller färskriven pepparrot.
Skala och skär sellerin i tändstickssmala strimlor.
Klyfta, kärna ur och skär äpplen i smala klyftor.
Ansa och skiva bleksellerin och salladslöken.
Blanda majonnäs, crème fraiche och vinäger. Smaka av med salt. Vänd ned rotselleri, blekselleri, salladslök, äpple och persilja. Täck med plastfilm och låt stå över natten.
Garnera remouladen med äppelklyftor och nymalen svartpeppar inför serveringen.
Recept från Mitt kök