Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En spännande mix av rotfrukter, ruccola och rostade jordnötter.
Skala och hacka löken. Skala och skär morötter, palsternacka och potatis i små bitar.
Fräs löken och rotsakerna i oljan cirka 3 minuter. Rör i smulade buljongtärningar. Späd med hälften av vattnet. Tillsätt potatisen, koka upp och låt koka under lock i cirka 25 minuter tills grönsakerna är helt mjuka.
Mixa soppan i matberedare eller med stavmixer och späd med resten av buljongen till önskad konsistens. Rör i peston i soppan. Smaka av med flingsalt. Toppa soppan med rucola och hackade jordnötter vid serveringen.
Recept från Mitt kök