Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Visst kan man utöka sin potatissallad med rotfrukter. Den här salladen är god till kallskuret, rökt fisk, tjälknöl. Salladen är god varm, ljummen och kall.
Skala potatis och rotfrukter och skär dem i mindre bitar.
Koka upp vatten, buljong och salt. Koka rotfrukterna under lock i 5 minuter.
Lägg i potatisen och fortsätt koka cirka 8 minuter. Potatis och rotfrukter ska vara mjuka, men inte mosiga. Häll av buljongen, men spar 1/2 dl till dressingen.
Mixa alla ingredienser till dressingen med en mixerstav. Smaka av med salt och peppar.
Blanda de varma rotfrukterna med dressingen.
Recept från Mitt kök