Näringsberäknad
Ca 400 kcal per portion, 24 g fett, 21 g protein, 26 g kolhydrater
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den salta, lite "gnissliga" osten passar perfekt ihop med de milda rotfrukterna i denna rotfruktspytt med grillad halloumi.
Skala och tärna potatis, morötter och kålrot. Förväll rotfrukterna i lättsaltat vatten ca 5 min.
Skala och finhacka löken. Fräs löken i 2 msk smör i en stekpanna ca 3 min, tillsätt rotfrukterna och låt dem steka med ca 5 min. Krydda med salt och peppar. Vänd ner rucolan.
Skär osten i skivor och stek den i 1 msk smör tills den fått fin färg. Blanda vinäger och honung.
Fördela pytten på tallrikar och toppa med osten. Ringla över vinägern och servera.
Näringsberäknad
Ca 400 kcal per portion, 24 g fett, 21 g protein, 26 g kolhydrater