Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego ❤️
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på krämig rotfruktsgratäng med tryffelchips – nästan som en Janssons frestelse men utan ansjovis. Vi toppar med tryffelchips för lite extra crunch och lyxig smak.
Sätt ugnen på 225°. Skala och skär potatis, selleri och lök i fina strimlor. Lägg rotfrukterna i en smord ugnssäker form. Blanda ostsåsen med kryddpeppar, salt och peppar. Häll såsen över. Hyvla över smör och strö på ströbröd.
Tillaga mitt i ugnen tills rotfrukterna är mjuka, 40–50 min.
Krossa chipsen lätt och strö dem och kaprisen över gratängen.
Följ oss på Facebook för fler vegetariska recept: Allt om Mat Vego ❤️