Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rotfruktschips på sötpotatis och lotusrot - supergoda och lättlagade! Dippa i en härlig avokadomix och en fräsch bönröra. Sötpotatissnacksen passar bra tillsammans med texmexmat.
Chips: Tvätta och torka sötpotatisen, hyvla den i tunna skivor med hjälp av en mandolin.
Hyvla lotusroten på mandolinen.
Hetta upp en kastrull och häll i lite olja. Fritera lite i taget av sötpotatisen och lotusroten.
Smaksätt sötpotatischipsen med tacokrydda och lotusrotchipsen med salt.
Avokadodipp: Mosa avokado och blanda ner hackad rödlök, pressad vitkök, finhackad chili och limesaft. Krydda med salt och vitpeppar.
Svart bönröra: Mixa de svarta bönorna med stavmixer till en jämn röra.
Pressa ner vitlöksklyftor, chili och olivolja. Mixa och smaka av med salt och svartpeppar.
Recept från Mitt kök