Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rostbiffsstrutar med melonsalsa

Till rostbiffsstrutarna är det gott med den friska, lite söta melonsalsan och potatissallad med smak av pepparrot.

Rostbiffsstrutar med melonsalsa
Rostbiffsstrutar med melonsalsa
Rostbiffsstrutar med melonsalsa

Ingredienser

  • 100 gfärdigstekt rostbiff- eller pastrami, skivad
  • 1 dlsallad- småbladig t ex maché eller rucola
  • 100 gcocktailtomater

Potatissallad

  • 150 gpotatis- kokta kalla
  • 1 tskpepparrot- riven
  • 1 tskhonung- flytande
  • 1 dlcrème fraiche- lätt
  • 1 krmsalt
  • 1 tskgräslök- hackad

Melonsalsa

  • 150 gcantaloupe- eller honungsmelon, tärnad
  • 150 gcantaloupe- eller honungsmelon, tärnad
  • 100 ggurka- tärnad
  • 1 tskröd spansk peppar- strimlad
  • 1 tskvitvinsvinäger
  • 1 tskrapsolja
  • 1 tskvatten

Gör så här

  1. Skär potatisen i små tärningar. Blanda pepparrot, honung, creme fraiche, salt och gräslök. Rör ner potatisen.

  2. Skölj salladen och rulla in små buketter i rostbiffen.

  3. Blanda samman melonsalsan.

  4. Servera rostbiffsstrutarna med potatissalladen, melonsalsan och cocktailtomater. Ca 397 kcal/portion varav ca 18 g fett, 30 g kolhydrater, 29 g protein

Vad tyckte du om receptet?