Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rostbiff Vitello Tonnato

”Vitello” är italienska för kalv, här har vi använt rostbiff som genväg.

Rostbiff Vitello TonnatoRostbiff Vitello TonnatoRostbiff Vitello Tonnato

Ingredienser

  • 1 burktonfisk i vatten- (170 g)
  • 4 mskcrème fraiche
  • 2 mskvatten- kallt
  • 2 mskmajonnäs
  • 1 mskcitronsaft- färskpressad
  • 300 grostbiff i skivor
  • 3 mskkapris
  • 0,5 dlpinjenötter
  • 0,5 påserucola- (á 80 g)
  • salt
  • svartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Häll av tonfisken. Blanda den med crème fraiche, vatten och majonnäs. Smaksätt med citronsaft, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.

  2. Lägg ut rostbiffsskivorna på ett fat och ringla över såsen. Toppa med kapris, pinjenötter och rucola. Krydda med 2 krm peppar.

Vad tyckte du om receptet?