Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 18g
Protein: 31g
Kolhydrater: 32g
Sesammarinerad rostbiff med brödsallad. En supersnabb lunch- eller middagssallad, klar på en kvart. Packa rostbiff, bröd och sallad var för sig om du vill ta med den i picknickkorgen, annars blir den blöt och kladdig.
Rosta sesamfröna i en torr, het stekpanna tills de fått fin färg. Blanda lime, fisksås och peppar. Skär rostbiffen i strimlor och lägg i en skål. Ringla över dressingen och strö på sesamfrön.
Sallad: Skär brödet i stora tärningar. Rosta det i torr, het stekpanna tills de är knapriga och fått fin färg. Låt svalna. Skär tomaterna i stora bitar. Blanda olja, lime och salt i en skål. Vänd i bröd, tomater och sallad. Blanda ner rostbiffen.