Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på rostade rotfrukter och kryddig korv i långpanna, servera med fetaostsås. Delikatesspotatis, rotfrukter, grönsaker och kryddiga korvar i en långpanna.
Sätt ugnen på 225°. Skölj och skrubba potatisen. Halvera dem. Skala rotfrukterna och skär i bitar. Ansa blomkål och broccoli. Skär dem i buketter. Halvera den hela vitlöken, tvärs över klyftorna. Lägg allt i en bunke och vänd runt med olja, flingsalt och peppar. Häll över i en långpanna och rosta mitt i ugnen ca 20 min. Vänd runt i pannan efter halva tiden.
Ta ut långpannan. Skär korvarna i stora bitar och fördela på grönsaksbädden. Lägg tomatkvisten överst. Tillaga ytterligare ca 10 min.
Sås: Blanda smulad fetaost med gräddfil och basilika. Krydda med peppar och salt.
Servera korv och grönsaker med såsen till.