Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rostade frön och kärnor – gott som snacks eller topping

Recept på rostade frön och kärnor. Strö på hummus, sallad eller i färskost. Eller ät dem bara som de är till en drink!

Rostade frön och kärnor – gott som snacks eller topping
Rostade frön och kärnor – gott som snacks eller topping
Rostade frön och kärnor – gott som snacks eller topping
Så här gör du enkelt dina egna rostade frön och kärnor. Foto: Katja Ragnstam

Ingredienser

  • 1 dlsolrosfrön
  • 1 dlpumpakärnor
  • 2 mskolivolja
  • 1 tskpersillade
  • 1 tskflingsalt

Gör så här

  1. Rosta frön och kärnor i en torr stekpanna, passa på så att det inte bränns.

  2. Blanda frön och kärnor med olja, persillade och salt.

Vad tyckte du om receptet?