Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rostade nötter med muscovado och rosmarin

Rostade nötter med muscovado och rosmarin serveras ljumma eller kalla som snacks eller drinktilltugg.

Rostade nötter med muscovado och rosmarinRostade nötter med muscovado och rosmarinRostade nötter med muscovado och rosmarin
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 5 dlnötter- blandade
  • 3 msksmör
  • 3 mskmuscovadosocker
  • 2 mskrosmarinblad
  • 1 tskflingsalt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Bred ut ­nötterna på en plåt med bakplåts­papper. Rosta dem mitt i ugnen ca 10 min tills de fått fin färg, passa noga så att de inte blir brända.

  2. Smält smöret i en stekpanna. Blanda smör, socker, rosmarinblad och salt. Blanda i nötterna. Låt kallna.

Vad tyckte du om receptet?