Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det här är en trevlig liten förrätt, som också kan serveras till lunch eller middag i sällskap med fräsch sallad och gott bröd.
Sätt ugnen på 225 grader. Dela, kärna ur och ställ paprikahalvorna i ugnssäker form med snittsidan upp. Sätt formen i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.
Dela fisken i mindre bitar. Dela tomaterna. Skär fetaosten i tärningar.
Blanda tomater, oliver, parmesan och fiskens olja i en bunke. Vänd ner fiskbitar och fetaosttärningar och blanda försiktigt. Fördela blandningen i paprikorna. Sänk ugnstempera turen till 200 grader. Sätt fatet i mitten av ugnen och gratinera 10–15 minuter. Garnera med parmesan, oregano och svartpeppar.