Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rostade grönsaker är nyttigt och supergott! Rödkålsklyftorna får fin smak av den sötstarka glazen.
Rostade rödkålsklyftor: Sätt ugnen på 225 grader.
Dela kålen i klyftor. Lägg klyftorna på en plåt med bakplåtspapper, ringla över oljan. Sätt in kålen i ugnen 15 minuter.
Hacka chilin fint och blanda ihop chili, soja och honung. Pensla kålen med glazen och sätt in kålen i ugnen i ytterligare 5 minuter.
Pensla en gång till. Salta och peppar.
Frötopping: Blanda fröna.
Servering: Häll över frötoppingen på rödkålen och garnera med koriander.
Recept från Mitt kök