Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ihop olja, vinäger och salt i en skål.
Dela rödbetorna i halvor. Skrubba potatisarna. Skala och dela vitlöksklyftorna i halvor. Skrubba morötterna. Dela fänkålen i fjärdelar.
Lägg allt på en plåt eller i en ugnsform och ringla över olja- och vinägerblandningen. Rosta i cirka 45 minuter, eller tills grönsakerna är mjuka.
Knaperstek fläsket.
Skrubba rädisorna. Blanda ner dem i de varma rot- och grönsakerna. Peppra och flingsalta.
Ringla över rapsolja och toppa med ärtskott. Servera med det stekta fläsket.
Recept från Mitt kök