Recept och styling: Lena Söderström Foto: Lennart Weibull
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fantastiskt god sallad med rostad färskpotatis och jordgubbar med smakrik vinägrett.
Sätt ugnen på 225 grader.
Borsta och tvätta potatisen noga. Dela potatisarna.
Lägg potatisen på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Ringla över oljan, salta och rosta i mitten av ugnen ca 25 minuter, eller tills potatisen är klar, känn med provsticka. Låt svalna.
Ansa och skiva färsklöken. Snoppa och dela jordgubbarna.
Vispa ihop honung, vinäger och olja i en bunke. Smaka av med smulat flingsalt och grovstött rosépeppar. Vänd ner potatis, lök, jordgubbar och basilikablad. Garnera med pinjenötter.
Recept och styling: Lena Söderström Foto: Lennart Weibull
Recept från Mitt kök