Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En krämig potatissallad som smakar bearnaisesås. Kan det bli bättre? Potatisen kan rostas samma dag och bör vara rumstemperad och inte kall när du blandar den med såsen för att det ska smaka ordentligt!
Sätt ugnen på 225°. Skrubba potatisen och skär den i bitar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Häll på olja och blanda runt. Krydda med salt och peppar.
Rosta potatisen mitt i ugnen i 20–25 min tills den är gyllene. Låt svalna.
Rör ihop majonnäs och crème fraiche. Hacka den inlagda dragonen. Blanda ner den, spad och torkad dragon i såsen. Krydda med salt.
Vänd ner potatisen i såsen precis före servering och toppa med dragonblad.