Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rostad potatis och majs med tomatsalsa passar utmärkt till sommarens grillmat.
Sätt ugnen på 225°. Skölj potatisen och halvera större på mitten. Skär majsen i 2 cm breda bitar.
Blanda potatis, majs, olja, spiskummin och flingsalt på en plåt med bakplåtspapper eller i en ugnssäker form. Rosta mitt i ugnen ca 25 min.
Salsa: Halvera eller skär tomaterna i klyftor. Skala och finhacka lök och vitlök. Kärna ur och hacka chilin, låt eventuellt kärnorna vara kvar för att få lite sting. Blanda alla ingredienser. Krydda med salt och peppar.
Blanda den rostade potatisen och majsen med salsan.