Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ugnsrostad färskpotatis smakar verkligen härligt. Den här goda potatissalladen med cornichoner, soltorkade cocktailtomater och kapris är ett jättegott tillbehör till sommarens grill.
Sätt ugnen på 200 grader. Tvätta potatisen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Lägg på hela vitlöksklyftor med skal och blanda med 2 msk olivolja.
Rosta i mitten av ugnen cirka 25 minuter.
Mosa det rostade vitlöksköttet med citronskal och citronsaft. Rör i 2 msk olivolja och timjan. Krydda med salt och peppar.
Blanda potatisen med dressing, cornichoner, tomater och kapris. Smaka av med salt och peppar.
Recept från Mitt kök