Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ugn/grill: 250°
Dela och kärna ur paprikorna och chilin. Lägg paprikahalvorna med skinnsidan uppåt på en plåt med bakplåtspapper och grilla högt upp under grillelementet, 250 grader, cirka 10 minuter tills skalet får svarta fläckar. Lägg på chilin efter 5 minuter.
Ta ut plåten och lägg paprika och chili i en rostfri bunke och täck över med plastfolie. Låt stå 10 minuter. Dra bort skalen och dela paprikan och chili i bitar. Lägg i en bunke med yoghurt och fetaost. Mixa till en slät sås med mixerstav. Smaka av med salt och peppar.
Recept från Mitt kök