MITT KÖK TIPSAR! Syltad ingefära på burk är rolig att använda för den passar till mycket. Söt och lite het bryter den fint mot jordgubbar och kokos. Förvara öppnad burk i kylskåp.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
MITT KÖK TIPSAR! Syltad ingefära på burk är rolig att använda för den passar till mycket. Söt och lite het bryter den fint mot jordgubbar och kokos. Förvara öppnad burk i kylskåp.
Rosta kokosen på svag värme i en stekpanna och låt svalna på tallrik.
Gör glasskulor och rulla dem i kokos. Placera kulorna i ett glas och spritsa grädde över dem. Toppa med färska jordgubbar och skivad, syltad ingefära.
Har man ingen glasskopa, varvar man lätt glass, kokos, grädde, jordgubbar och ingefära i ett glas eller en skål.
Servera direkt eller frys in.
MITT KÖK TIPSAR! Syltad ingefära på burk är rolig att använda för den passar till mycket. Söt och lite het bryter den fint mot jordgubbar och kokos. Förvara öppnad burk i kylskåp.
Recept från Mitt kök