Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En matig röra med räkor och ägg serveras till sommarens bästa råvara, färskpotatis!
Sätt ugnen på 250°. Skrubba pota-tisen. Halvera dem om de är stora. Blanda potatisen med 2 msk olja och 1 tsk salt på en plåt med bakplåts-papper. Rosta potatisen mitt i ugnen i ca 20 min tills den är mjuk och har fått fin färg.
Lägg äggen i en kastrull. Häll på -vatten så att det täcker. Låt koka upp och sjud äggen i ca 8 min. Spola av med kallt vatten. Skala och hacka dem.
Låt räkorna rinna av. Hacka dillen, spara några kvistar till garnering. Blanda gräddfilen med kaviar och krydda med 2 krm salt och 2 krm peppar. Vänd i räkor, ägg och dill.
Servera den rostade potatisen med räkröra och sallad. Garnera med den sparade dillen.