Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fräsch sallad med rostade grönsaker och bacon som är lika god varm som kall.
Sätt ugnen på 225 grader. Skär fänkålen i klyftor och dela champinjonerna. Lägg grönsakerna på en plåt med bakplåtspapper och blanda med oljan.
Rosta i mitten av ugnen 15–20 minuter.
Lägg baconet på en annan plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen 8–10 minuter. Låt svalna och bryt i mindre bitar.
Skär päronet i klyftor och blanda med hälften av apelsinsaften så mörknar de inte.
Blanda grönsaker, päron och resten av apelsinsaften. Krydda med salt och peppar. Lägg upp salladen på ett fat och strö över bacon.
Recept från Mitt kök