Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rosmarincrostini

Rosmarincrostini kan toppas med någon färdig röra, t ex av kronärtskockor, men är även goda som de är.

Rosmarincrostini
Rosmarincrostini
Rosmarincrostini
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 50 gsurdegsbaguette- fryst
  • 2 mskolivolja
  • 1 mskrosmarin- finhackad
  • 1 tskflingsalt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250°. Halvtina brödet och skär det i riktigt tunna skivor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla skivorna med olja och strö över rosmarin och flingsalt.

  2. Rosta mitt i ugnen 3–5 min, tills bröden fått fin färg. Låt svalna på galler.

Vad tyckte du om receptet?