Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rosmarin- och honungsgrillade primörer

Rosmarin- och honungsgrillade primörer
Rosmarin- och honungsgrillade primörer
Rosmarin- och honungsgrillade primörer
Foto: Martin Skredsvik

Ingredienser

  • 1 knippamorötter- färska
  • 1 knipparädisor
  • 1 knippafärsk lök
  • 1 buntsparris
  • 23fänkål- späda
  • olivolja
  • 3 mskhonung- flytande
  • rosmarin- färsk
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Dela och lägg upp primörerna på ett bakplåtspapper.

  2. Ringla olivoljan över grönsakerna och blanda runt.

  3. Ringla på flytande honung över grönsakerna.

  4. Lägg på några fina kvistar rosmarin och avsluta med att strö på flingsalt och lite grovmalen svartpeppar.

  5. Grilla mitt i ugnen på 225 grader i 10-15 minuter.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök