Kökstipset !Vanlig honung kan bytas ut mot tryffelhonung.
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Svalkande alkoholsvag sangria med rosévin, citrus och jordgubbar. Självklart går det utmärkt att utesluta vinet för den som vill dricka alkoholfritt. Den kryddiga bredbara korven med paprika är god varm med lite honung på.
Skölj citrusfrukterna noga i vatten och skär dem i skivor. Snoppa och halvera jordgubbarna.
Lägg frukten i en tillbringare tillsammans med kanelstänger. Häll över vinet. Låt stå och dra i kylen i ca 20 min.
Sätt ugnen på 200°. Skiva baguetten och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Ringla på olja. Rosta brödet mitt i ugnen i ca 5 min. Sätt ugnen på grill och öka värmen till max.
Ta av skinnet från korven och bred korven på bröden. Gratinera högst upp i ugnen i 1–2 min. Ringla på honung och klipp över krasse.
Häll kolsyrat vatten i sangrian och lägg i is. Servera direkt med crostini.
Kökstipset !Vanlig honung kan bytas ut mot tryffelhonung.