Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Krispig sallad, knapriga pekannötter och varm grapefrukt penslad med söt honung. En välsmakande sallad som står sig bra på egen hand, men också tillsammans med grillad kyckling.
Riv salladsbladen i stora bitar. Dela endivesalladen. Lägg upp salladen på ett stort fat.
Skär bort skalen på grapefrukten och skär upp i centimeterstora skivor. Pensla på honung och grilla grapefrukten på båda sidor, tills den börjar få lite färg.
Lägg upp grapefrukten på salladen, strö över pekannötter, ringla över honung och lägg på shisokrasse, oregano och skivad jalapeño och chili.
Recept från Mitt kök